Adres
Kaprijkestraat 47 Breda
Openingstijden
Maandag - Vrijdag 11:00 - 18:00

OVER ONS

Wij zijn een team van gedreven experts die laagdrempelig en kleinschalig werken. Wij hebben zeer aantoonbare ervaring in het werken met verschillende achtergronden, percepties en situaties. We zien hoe de kracht van vriendelijkheid een positieve invloed heeft op mensen die vastzitten in zichzelf en vluchtelingen met allerlei bewogen verleden uit Syrië, Eritrea, Somalië, Nigeria, Sierra Leone. Uit onze ervaring kunnen we echt zeggen dat mensen verschillen in hoe ze problemen ervaren, interpreteren en benaderen en we hebben een specialistische manier om ons aan te passen aan de verschillende belevingswerelden. We hebben een breed netwerk van partners, waardoor we makkelijk kunnen switchen naar wat het beste bij de situatie past.

Aanvullend verzorgen ook workshops en trainingen op cultuursensitief gebieden. De meeste van onze behandelingen zijn zowel in het Arabisch, Duits, Engels als in het Nederlands, waardoor de communicatiebarrière wordt weggenomen. Behandelingen in de Afrikaanse talen Pidgin, Edo en Krio en Tigrinya zijn ook mogelijk.

MISSIE

Onze missie is om het moment voor een spiegel te plaatsen en je te vragen wat je ziet. Het idee is om je bewust te maken van je zintuigen en emoties en om je lichamelijke gewaarwordingen in relatie tot je omgeving te herkennen. Het doel is om u te confronteren met gedrag dat voorbijgaat aan het nemen van verantwoordelijkheid, een betere luisteraar zijn, uw grenzen kennen. Want door ruimte over te laten aan de ander, geef je jezelf meer ruimte door te reflecteren op wat er is.

DOELEN

Onze doelen omvatten het versterken van de geest, het vergroten van de capaciteit van de bewuste geest, het mogelijk maken van een persoon om hun volledige mentale potentieel te gebruiken, het brengen van tevredenheid en innerlijk geluk aan elk individu, het brengen van concentratie en een verhoogde wilskracht voor elk individu, en het ontwikkelen van zelfvertrouwen, tolerantie en helder denken. Op de een of andere manier geloven we dat ons werk eenheid en harmonie brengt aan een individu, waardoor ze deuren kunnen openen die waarschijnlijk al lang gesloten zijn.

Dan Philip

Ik ben sinds 2014 bij dit idee betrokken en raakte in het begin erg gefrustreerd omdat ik gewoon het juiste netwerk heb gemist. Om vertrouwen en bekendheid te krijgen had ik geluk nodig en moest in beweging blijven om mezelf zichtbaar te maken. Dat gebeurde in 2016 met de toestroom van vluchtelingen uit Syrië en Eritrea. We zijn een samenwerking aangegaan met de gemeente Breda, Vluchtelingewerk en Laurentius. in de eerste plaats om statushouders te huisvesten en maatschappelijke begeleiding te bieden. De buurtbewoners waren het niet met alle punten eens en dat zorgde voor wat frictie die soms hoog werd uitgespeeld. We hebben veel met omwonenden gesproken over de verschillen en hebben een middenweg gevonden die we als uitgangspunt hebben genomen voor de uitvoering. Het lukte gedurende 5 jaar de angsten en zorgen van omwonenden beheersbaar te houden. Zonder de hulp en steun van een aantal directe omwonenden was het voor ons lastiger geweest en dat waarderen ik zeer.

Ik beoefen een traditioneel en holistisch genezingssysteem waarbij de lichaamsenergie wordt geactiveerd om te reageren op blokkades en de balans en energiestroom door lichaam, geest en ziel te herstellen. Ik begeleid u op deze krachtige manier om uw gezondheid en uw leven te verbeteren.

Ons Team

Philip
Physical Therapist
Philip
Physical Therapist
Philip
Physical Therapist
Philip
Physical Therapist
Philip
Physical Therapist
Philip
Physical Therapist

Wij zoeken vrijwilligers

If you’re a Physical therapist looking to take your career to the next level, explore all the Physical Therapy career opportunities.

We’re looking for candidates who are ready to bring their expertise to our team and strive to provide the very best service to our clients.